mandag den 25. april 2011

Hvad vil vi have?

Hvad vil vi kvinder egentlig have, når vi søger en mand/kæreste? Budene er mange og der skrives meget om det. Og jeg kan faktisk godt forstå hvis i mænd bliver en smule forvirrede, når i bliver bombarderet med krav om indtægt, udseende, seriøsitet og alligevel en afslappet adfærd.

Derfor gider kvinder ikke søde fyre...

Ifølge ovenstående artikel, falder kvinder for badboys og ikke søde fyre, men kan det nu også passe? Jeg tænker i så fald at jeg er en atypisk kvinde, men er nærmere foranledet til at tro at de generaliserer lidt for meget. For er kvinder virkelig så fascineret af den overfladiske side af en mand? Blot fordi at blonde brystbomber som Pamela Anderson, falder for de overtegnede mænd, synes jeg ikke at de kan fungerer som fællesnævner for verdens kvinder.

Men hvad er det så vi vil have? Og er der noget om snakken, når man hører at mandens indkomst og status har en betydning? Ja, det tror jeg faktisk og det er ikke forbi kvinder er specielt overfladiske, men mere et fortidslevn fra en tid hvor det var nødvendigt at finde den mage, der bedst kunne forsørge os.
Vi kan ikke fjerne vores instinkter og må lærer at acceptere dem, ligsom vi må acceptere at mænd har en anden indgangsvinkel til deres krav, eller andre instinkter. Og de er ligeså lidt overfladiske som kvinders krav.

Mænd søger kvinder ud fra en mere visuel betragtning. Brede hofter og stor barm...ja de ting er jo noget de fleste mænd kan lide. . Hun skal ikke alene være smuk i hans øjne men skal også være sund og frodig, dvs. se ud som om hun kunne bære hans afkom. Overfladisk, nej for der er jo en mening med at det er de kriterier vi vælger ud fra. Kan han forsvare og beskytte os og kan han skaffe mad på bordet.

Ja ja, jeg ved godt at vi skriver 2011 og at tingene har ændret sig, siden vi rendte rundt i bjørneskind og svingede køllerne, men tror nu stadig vi har instinkter vi ikke kan slippe. Selvfølgelig er der andre ting, som betyder en masse og som er individuelle fra person til person. Men at det just skulle være badboys, der står i højeste kurs, har jeg svært ved at se.

Vi vil da ikke have påtagede, sukkersøde fyre, som ender som nikkedukker der blot springer når vi siger hop. ligeså lidt vil vi have badboyen der ikke engang nyder vores selskab, eller som vil tosomheden. Vi vil have mænd...rigtige mænd! Mænd som ikke behøver en facade for at være sikre nok på at vi er hans. Mænd der tør grine, græde og stampe i jorden, når vi er umulige, samtidig med at han smiler lidt af vores hysteriske anfald når vi ikke kan finde det rette outfit. En mand der kan rumme en kvinde på godt og ondt og som vil danse igennem livet med os!


2 kommentarer:

  1. Det er jo en(dnu en) "sjov" forskel mellem kønnene...
    Der er af uransaglige årsager en generel accept af at kvinder i lidet flatterende vendinger beskriver hvordan mænd ihvertfald ikke skal være... og hvordan de skal være... og hvordan de skal kunne håndtere kvinder der opfører sig komplet uforudsigeligt (som de jo af lige så ubegribelige årsager føler sig berettiget til af og til)... :) Under dække af at så er man en rigtig mand, naturligvis.. og hey... hvem vil ikke gerne være det?

    Hvad mon en rigtig kvinde er? Og bliver man ikke automatisk en lillesmule klam som mand hvis man forklarer hvordan den rigtige kvinde skal være? Hvad hun skal gå op i - hvad hun skal give ham... hvordan hun skal se ud eller måske endda hvordan hendes krop skal være?

    Savner en blog - fra en kvinde - der forklarer hvordan en rigtig kvinde er... ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=qevlBq4K0gY

    SvarSlet
  2. Kristian... Du har ret og den blog er da i aller høejeste grad på sin plads. Men mon ikke det er som med så mange andre ting, at det er lettere at peje ud i verden frem for at se indad?

    Jeg vil naturligvis (på din opfordring) gå i tænkeboks, så den blog du efterlyser bliver lavet.

    Tak for sangen :-)

    SvarSlet