onsdag den 17. august 2011

Spare me...

Der er bare ting i denne verden man helst er foruden at vide noget om og dette er til trods for at man godt ved inderst inde at det eksisterer eller rettere har eksisteret. Der er oplevelser man helst er foruden og dem kan vi ikke ikke ændre på, når først toget kører og valget ikke længere er vores. Det hænder endda ligefrem at vi selv stiller spørgsmål, vi egentlig ikke vil høre svaret på og på forhånd ved vi burde lade være. Men hvorfor i alverden så ikke blot undlade at søge sig den oplysning?

Mange mænd er i tidens løb, blevet stillet spørgsmålet af deres respektive bedre halvdele, om netop de bukser hun i dagens anledning har valgt, gør hendes bag-ende større, selvom hun jo godt ved at stoffet ikke har fjernet de overflødige kilo. Så er hun sur!

Mange kvinder har måttet lægge øre til deres mænds, tidligere erobringer og avancerede seksuelle lagen-udfoldelser, som han så ofte har delt i omklædningsrummet og over en kold pilsner på den lokale pub med gutterne. Så er hun sur!

Mange fyre er blevet overrasket over den opmærksomhed en fremmed piges opmærksomhed, kan frembringe, når nu han ikke selv handler på det og ikke har intention herom, men blot lader stå til. Så er hun sur!

Mange piger har stiltiende måtte sidde interesseret og gennemse fotoalbums, med kramme og kysse-billeder af kæresten, i hed omfavnelse af den søde eks, med forelskelsens glimt i øjet, til evigt minde, som nu også er fastfrosset på hendes nethinde. Så er hun sur!

Nu kan man jo så spørge om hun-kønnet blot er et overfølsomt væsen, der burde være mere tolerant og måske ligefrem ligegyldig over for den slags, når nu det er hende I mænd har valgt. Men sådan tikker vi bare ikke, så husk på at vi desværre stiller spørgsmål vi ikke vil vide svaret på og at det ikke er uærligt at holde visse ting bagerst på tungen, selvom de ikke får mindre sandhed af det faktum. I skal ikke glemme fortiden eller ignorer verden omkring os, men skån os..... Ellers kunne jeg blive sur, jeg er kun kvinde!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar